Hengst Footwear Nederland (Hoofdkantoor)
Bezoekers: Broekslagen 8, 8331 TJ Steenwijk
Post-adres: Postbus 174, 8330 AD Steenwijk
T: +31 (0)521 535 653

HJ20140818-23666200

Schoenen die de maatschappij passen

Als leverancier van jaarlijks miljoenen schoenen per continent heeft Hengst Footwear een voorbeeldfunctie in vele landen. Vanuit die verantwoordelijkheid investeren wij dagelijks in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Zo leveren wij uitsluitend schoenen die de maatschappij – waar ook ter wereld – passen.

18

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hengst Footwear voert een actief beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dat wil zeggen dat wij onze producten, processen en potentiële impact op de samenleving continu analyseren en evalueren. Op basis van de resultaten leveren wij schoenen die in het binnen- en buitenland door een steeds grotere groep klanten wordt gewaardeerd.

28

Business Social Compliance Initiative

Als lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) zet Hengst Footwear zich in voor betere arbeidsomstandigheden in de eigen productieketens. Dat zaken als kinderarbeid, discriminatie, corruptie en milieuvervuiling niet van toepassing zijn op hun schoenen. Regelmatig worden de toeleveranciers op deze gedragscode gecontroleerd.

Copyright Hengst Footwear 2021 – Algemene Voorwaarden – Disclaimer