Hengst Footwear (Hoofdkantoor)
Broekslagen 8, 8331 TJ Steenwijk
E: info@hengstfootwear.com
T: +31 (0)521 535 653

Over Hengst Footwear

Hengst Footwear is een uniek familiebedrijf waar inmiddels de vierde generatie de scepter zwaait. Vanuit pure passie met een snufje Friese nuchterheid delen wij graag onze kennis op het gebied van schoenen, verpakkingen en displays. Als retailer kunt u altijd op ons en onze producten vertrouwen. Verkopen is het enige wat u hoeft te doen, wij regelen de rest.

HJ20140818-23666200

De juiste schoenen

Hengst Footwear levert uitsluitend topkwaliteit, maar houdt altijd oog voor de basis. Wij staan met beide benen op de grond, lopen slechts één pas voor uw klanten uit. Zo houden we contact, kennen we hun wensen. En dat biedt ruimte voor innovatieve ideeën. Ideeën die garanderen dat uw klanten met de juiste schoenen de deur uitlopen.

IMG_4721

Even binnen kijken...

Hengst Collectie

Hengst Footwear kleedt voeten als geen ander. Door de mode nauwlettend te volgen, bieden we ieder seizoen heren-, dames- en kinderschoenen die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Schoenen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede omzetkansen met aantrekkelijke marges voor iedere retailer. Ook nu staat er een verrassende collectie klaar.

Voor een kleine selectie uit ons assortiment kijk snel op

Fabulous Fabs

Hengst Footwear is ook Fabulous Fabs, trendy & comfortabele damesschoenen perfect passend bij het modebeeld van nu. De collectie bestaat uit stijlvolle booties, loafers, sneakers, sandalen en laarzen in uitgebalanceerde kleuren. De fijne details en het bijzondere ontwerp maken deze damesschoenen tot een unieke aanvulling op ieder outfit.

Bekijk een preview van deze collectie op:

Croford

Hengst Footwear is ook het moederbedrijf van Croford Safety Footwear. Voor mensen werkzaam in een omgeving waar de kwetsbaarheid van voeten dagelijks op de proef wordt gesteld, vormen de comfortabele veiligheidsschoenen van Croford een absolute meerwaarde. Het brede assortiment in verschillende veiligheidsklassen maakt dat vele branches met Croford uit de voeten kunnen.

Bekijk een preview van deze collectie op:

Copyright Hengst Footwear 2022 – Algemene Voorwaarden – Disclaimer